Veel korting op parfum van Yves Rocher

Veel korting op parfum van Yves Rocher

Veel korting op parfum van Yves Rocher

Fohadie

1 reactie

15x gebruikt

Kortingen tot wel 50% op veel geurtjes bij Yves Rocher. Bijvoorbeeld Monoi van € 34,90 voor €17,45. Ieaal moederdag cadeautje, of gewoon voor jezelf.

Let op: niet alle merken doen mee.

1 reactie

richardcoopmans

Beste Fohadie,

Ik zag dat je actief bent op Needle en net als ik meerdere aanbiedingen hebt geplaatst op het platform. Het valt me op dat er momenteel niet veel bedrijvigheid lijkt te zijn op Needle, waardoor er ook weinig nieuwe deals verschijnen en er minder interactie is.

Ik ben echter een groot voorstander van het concept van Needle en geloof in de kracht van het delen van deals en het verdienen van beloningen. Zozeer zelfs dat ik momenteel onderzoek doe om zelf een vergelijkbare website op te zetten.

Om mijn onderzoek te ondersteunen en ervoor te zorgen dat mijn toekomstige platform voldoet aan de behoeften van gebruikers zoals jij, ben ik op zoek naar beta-testers. Als beta-tester zou je niet alleen een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van het platform, maar zou je ook kunnen profiteren van extra voordelen, zoals een hogere commissie voor de deals die je plaatst.

Ik ben zeer geïnteresseerd in jouw ervaringen met Needle en hoe je het platform ervaart. Ik zou graag meer inzicht krijgen in de uitdagingen die je mogelijk hebt ervaren en welke verbeteringen je graag zou zien.

Als je interesse hebt om hierover verder te praten of als je meer wilt weten over mijn onderzoek en mijn plannen voor een vergelijkbare website, zou ik het zeer op prijs stellen als je contact met me zou willen opnemen. Je kunt me je e-mailadres of social media contact sturen.

Bedankt voor je tijd en ik kijk uit naar je reactie.

Met vriendelijke groet,

Richard

3 dagen geleden

Plaats een reactie